Marzec '12
+2
Peppa's Daddy
Baranek
6 posters
Strona 1 z 1
Marzec '12
W tą sobotę robimy trening czy mamy wolne?
Baranek- Liczba postów : 267
Re: Marzec '12
eee, a ten piątkowy trening 17:30 to odbędzie się w LO8 (tam gdzie zwykle) Czy już w LO7?
sajka- Liczba postów : 185
Piatkowy trening normalnie jak zawsze
link do piątkowego treningu
https://www.facebook.com/photo.php?v=337987929587043&set=vb.123682537684295&type=2&theater
link do piątkowego treningu
https://www.facebook.com/photo.php?v=337987929587043&set=vb.123682537684295&type=2&theater
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Wszyscy gotowi na dziś? oraz nadchodzące dni?!
Nimrod- Liczba postów : 209
Co do piłek to rozmawiałam z panem od wf... powinien zostawić.
Co do materaców, to dwa materace są w siłowni, mamy czas do 20:00 żeby je przenieść, ponieważ woźni się nie kwapią...
Co do materaców, to dwa materace są w siłowni, mamy czas do 20:00 żeby je przenieść, ponieważ woźni się nie kwapią...
Jakoś tu cicho i pusto. Wszyscy liżą rany po zgrupowaniu? Wspaniała impreza! Niezatarte wspomnienia i zupełnie nowe doświadczenia.
Bojar- Liczba postów : 53
było super spisaliscie sie ładnie i nie przyniesliscie wstydu klubowi, duże brawa ...
no to dosc juz pochwał wracamy do rzeczywistości, kto nie zapakował bogu do worków i dlaczego musiałem sam je ciągnąc do domu? PROSZE DBAĆ O SPRZĘT KTORY DOSTAJECIE POD OPIEKE, DRUGIEJ SZANSY NIE BEDZIE!
no to dosc juz pochwał wracamy do rzeczywistości, kto nie zapakował bogu do worków i dlaczego musiałem sam je ciągnąc do domu? PROSZE DBAĆ O SPRZĘT KTORY DOSTAJECIE POD OPIEKE, DRUGIEJ SZANSY NIE BEDZIE!
Gdzie można obejrzeć fotki, tudzież do kogo trzeba się uśmiechnąć, aby dostać je mail'em lub na jakimś trwalszym nośniku?
Azyjka- Liczba postów : 503
Myślałem, że się przechwalasz twierdząc, że zdjęcia ładnie wyszły
Masz niezłą rękę i oko. Naprawdę fajne, dynamiczne ujęcia. Jestem pod wrażeniem. Niemniej jednak poproszę o normalny format na płycie. Dziękuję i pozdrawiam!
Masz niezłą rękę i oko. Naprawdę fajne, dynamiczne ujęcia. Jestem pod wrażeniem. Niemniej jednak poproszę o normalny format na płycie. Dziękuję i pozdrawiam!
Czy w piątek i sobotę mamy keiko?
Nawet po zgrupowaniu nie mam dość!
Nawet po zgrupowaniu nie mam dość!
Nimrod- Liczba postów : 209
niestety tylko piątek. następna sobota dopiero w kwietniu. BTW moglibyście w koncu zaplacic za nasza sale wszyscy? ciagle nie ma wszystkich wpłata a ja w tym miesiącu nie mam kasy zeby wylozyc.
Peppa's Daddy napisał:niestety tylko piątek. następna sobota dopiero w kwietniu. BTW moglibyście w koncu zaplacic za nasza sale wszyscy? ciagle nie ma wszystkich wpłata a ja w tym miesiącu nie mam kasy zeby wylozyc.
Swoją drogą wstyd, żeby się sam prowadzący o takie rzeczy musiał dopominać. Póki co zapłaciły tylko 4 osoby. Nie będę wymieniać z nazwiska, kto nie zapłacił. Te osoby same dobrze wiedzą...
Azyjka- Liczba postów : 503
piątek 23.03.2012
-tylko bogu/shinai i nic wiecej, nie bedzie ciężkiej pracy, tylko troche przyjemności czyli ...kakarigeiko!!
-tylko bogu/shinai i nic wiecej, nie bedzie ciężkiej pracy, tylko troche przyjemności czyli ...kakarigeiko!!
hej, pamiętam Łukaszu, że wspominałeś coś o wystawieniu drużyny na drużynówkę, ja się piszę, a jak reszta?
bedzie powtórka z rozrywki, praktycznie ten sam trening z wytlumaczeniem do czego sluzy jigeiko i co powinno sie robic w okreslonych sytuacjach.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: