MARZEC'13
4 posters
Strona 1 z 1
MARZEC'13
Próba generalna przed egzaminami! Prosze zabrać wszystko!
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Re: MARZEC'13
Serdecznie dziekuje wszystkim za stawienie sie...było super potrenowac w 3 osoby.
KOGOS NIE BĘDZIE NA TRENINGU? BO MOZE NIE WARTO ZEBYM JECHAŁ....
ja w piątek nie mogłam się stawić bo leżałam z 39 stopniową gorączką, ale dzisiaj będę na 100 %
Sode no shirayuki- Liczba postów : 13
Witam, tu Maks .
Najwidoczniej albo nie miałem jeszcze konta albo zapomniałem passów ale raczej to 2gie xD.
W każdym bądź razie jestem zmuszony niestety opuścić dzisiejszy trening , gdyż została mi narzucona pewna rola a mianowicie opieka nad młodszym bratem kiedy to moi rodzice wyjeżdżają sobie na weekend.
Dlatego też wspominałem w pn , że nie ma 100% pewności , że się pojawię bo już coś rodzice wspominali o tym , ale nie był to wtedy pewniak..
Takie to uroki bycia starszym bratem
Życzę powodzenia wszystkim w zdawaniu na kolejne stopnie!
Pozdrówcie Jerrego
Najwidoczniej albo nie miałem jeszcze konta albo zapomniałem passów ale raczej to 2gie xD.
W każdym bądź razie jestem zmuszony niestety opuścić dzisiejszy trening , gdyż została mi narzucona pewna rola a mianowicie opieka nad młodszym bratem kiedy to moi rodzice wyjeżdżają sobie na weekend.
Dlatego też wspominałem w pn , że nie ma 100% pewności , że się pojawię bo już coś rodzice wspominali o tym , ale nie był to wtedy pewniak..
Takie to uroki bycia starszym bratem
Życzę powodzenia wszystkim w zdawaniu na kolejne stopnie!
Pozdrówcie Jerrego
Yorozuya- Liczba postów : 2
Zabierz brata na trening. Problem solved!
Baranek- Liczba postów : 267
Maxio jak dasz rade to wpadnij w niedziele. Chociaz egzaminy zobaczysz
22.03.2013 treningu nie będzie - jestem chory a do tego nie mam jak dojechać - samochód w naprawie. do zobaczenia mam nadzieję w poniedziałek.
Cóż, pragnę wyrazić moją lekka irytację z powodu, iż pocałowałam dzisiaj klamkę, bo treningu nie było i nic o tym nie wiedziałam a razem ze mną nowe osoby, które przyszły na trening.
o kurcze!! a ja chory nadal jestem! Przepraszam ale nie miałem twojego nr telefonu i nie dałem rady Cie poinformować, z drugiej strony nie było Cię ostatnio ze 4ry razy albo i dlużej.
Ogólnie przepraszam ze nie umieścilem informacji na forum o odwołaniu dzisiejszych zajęć ale chciałem dzis zrobic zajęcia pomimo mojego ciężkiego stanu zdrowotnego. Niestety pojawiły się w dniu dzisiejszym okoliczności które spowodowały jednak odwołanie:
1. 3 osoby zgłosiły się do mnie odwołując swoją obecność
2. Adam mnie namawiał abym nie przychodził na zajęcia (ha to jego wina!) w takim stanie chorobowym
3. niska temperatura
Jeszcze raz przepraszam.
Ogólnie przepraszam ze nie umieścilem informacji na forum o odwołaniu dzisiejszych zajęć ale chciałem dzis zrobic zajęcia pomimo mojego ciężkiego stanu zdrowotnego. Niestety pojawiły się w dniu dzisiejszym okoliczności które spowodowały jednak odwołanie:
1. 3 osoby zgłosiły się do mnie odwołując swoją obecność
2. Adam mnie namawiał abym nie przychodził na zajęcia (ha to jego wina!) w takim stanie chorobowym
3. niska temperatura
Jeszcze raz przepraszam.
Wybaczam , ostatnio mam takie szczęście, że jak nie mogę się pojawić to trening jest, a jak już mogę to go nie ma...
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: