Marzec '09
4 posters
Strona 1 z 1
Marzec '09
Jutro, tj. we wtorek 3.03. jest trening. Jak dalej, nie wiadomo. Planu jeszcze nie przygotowałem, ale w związku z niregularnymi opłatami na razie nie przygotuję, informacje będą wydawane na bierząco Ale myślę że standardow z 9-10 treningów będzie, jak co miesiąc Może będziemy mieli też gościa, albo nawet dwoje. Stay tuned.
eduardo- Liczba postów : 619
Re: Marzec '09
a właśnie zakładałem taki sam temat z pytaniem kiedy w marcu mamy treningi
o jakich gościach mówisz? czyżbyś nabył w Łodzi jakieś nowe znajomości? (choć podejrzewam że jednym z tych gości może być sensei Inagaki)
o jakich gościach mówisz? czyżbyś nabył w Łodzi jakieś nowe znajomości? (choć podejrzewam że jednym z tych gości może być sensei Inagaki)
miclis- Liczba postów : 280
Na razie żadnych nowości, sensei Inagaki rzeczywiście wstępnie zapowiedział się na połowę marca, a jeszcze ktoś wspominał że może w Toruniu będzie, ale na razie nic nie wiadomo
eduardo- Liczba postów : 619
w tym tygodniu jak z treningami? znów tylko trening we wtorek i sobotę, czy wracamy do treningów 3razy w tygodniu?
miclis- Liczba postów : 280
No waśnie już miałem o to pytać. Czyli środa maraton trzeba będzie zabrać shinai do pracy ^^
Mikh.IV- Liczba postów : 199
Skoro nie ma treningu jutro to może ktoś chciałby wybrać się w zamian na obchody dnia św. Patryka? Jutro w "Latino" o 20.00, organizuje mój dawny zespół, więc zapraszam
lady_lu- Liczba postów : 77
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: