Listopad
+10
Baranek
u-boot
dr_Spankenstein
opiekunswiatla
Peppa's Daddy
Olejek
sajka
miclis
Mikh.IV
eduardo
14 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Listopad
Olimpijczyk, batorego jeszcze doszlifowują.
eduardo- Liczba postów : 619
Mnie przed poprzednim treningiem dopadło C2H5OH. Marcinie, Nino, proszę o kolejne wiedźminy!
Baranek- Liczba postów : 267
Przepraszam fotografa musiałem odwołać mam (nie)małą awarię i raczej wątpię żebym do rana wyszedł z pracy :/
Anie niczym się nie przejmujcie sesja jest nagoniona po prostu przesuwa się w czasie.
Anie niczym się nie przejmujcie sesja jest nagoniona po prostu przesuwa się w czasie.
Mikh.IV- Liczba postów : 199
Yo
Nie bedzie mnie w środę,dokurowywuję się. Jak ktoś chce bogu w jakieś rosądne miejsce o rozsądnej porze to dzwońcie.
Nie bedzie mnie w środę,dokurowywuję się. Jak ktoś chce bogu w jakieś rosądne miejsce o rozsądnej porze to dzwońcie.
u-boot- Liczba postów : 70
Mogę jutro podjechać z pracy jeśli cały dzień planujesz być w domu. Dogadamy się najwyżej na kom, bo jeszcze nie wiem o której będę miał chwilę...
JA nie wiem czy przyjde, chory jestem. Ale na pewno nie bede trenowal.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Mam pytanko.Ktoś jedzie tylko na piątkowy trening i po nim wraca?
Chcialbym załapać się na transport.
Chcialbym załapać się na transport.
Olejek- Liczba postów : 9
Ja pojadę tylko na piątkowy trening, po nim wracam. W sobotę mam konkurs, który skończy się pewnie koło 11.30, więc gdzieś koło dwunastej prawdopodobnie będę z powrotem jechał do Osieka. Jak coś, gg w profilu mam
Raruki- Liczba postów : 3
Me not be tomorrow, me be study hard in Poznańsk. Me nie chce go. But me has to go....
Me być własnie w telewizji &me być sławna from now on.
Me być własnie w telewizji &me być sławna from now on.
Azyjka- Liczba postów : 503
Właśnie na którą i gdzie jutro? Dużo będzie ludzi, bo nie wiem czy ściągać fotografa?
mnie nie będzie to fotografa nie ściągaj, lepiej jak wszyscy bedziemy:)
opiekunswiatla- Liczba postów : 67
A jak reszta? Kto się deklaruje, że będzie?
Na Batorego sala jest zajęta od 9 bo będą tam jakieś przesłuchania do konkursu, więc woźny może nam udostępnić sale od 14-16. Ale przecież mamy jeszcze olimpijczyk do którego o ile się nie mylę chodzimy na 10 Więc jeżeli zadecydujemy gdzie jutro trenujemy to niech ktoś zadzwoni do woźnego i mu powie czy przyjdziemy czy nie bo ja nie mam do niego numeru.
sajka- Liczba postów : 185
Ja jak najbardziej .Nawet wziąłem wolną sobotę by ostro potrenować i nadrobić zaległe keiko.
Olejek- Liczba postów : 9
niestety mam w robocie szkolenie znowu...ciekawe swojadrogąkiedy to sie w koncu skonczy
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Ja w kwestii formalnej:). 05.12.09 - trening odbędzie sie na Batorego. Start godz. 10.00.
Jutro trening na Batorego na 10, nie chce mi się nowego tematu zakładać
eduardo- Liczba postów : 619
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: