Listopad
3 posters
Strona 1 z 1
Listopad
Czy ktoś wie czy sala będzie otwarta 12-tego?
Baranek- Liczba postów : 267
Re: Listopad
Ło, już listopad.
No ja sądzę, że dlaczego nie miałaby być otwarta, przecie długi weekend do 11 jest ne.
No ja sądzę, że dlaczego nie miałaby być otwarta, przecie długi weekend do 11 jest ne.
yyyy...napalilem sie na ten kalendarz kendocki http://kendogu.pl/product_info.php?cPath=31&products_id=63
,zbieram chętnych co by mniejsze koszty przesylki byly,jak kto chetny to czekam do piatku do 14ej
,zbieram chętnych co by mniejsze koszty przesylki byly,jak kto chetny to czekam do piatku do 14ej
u-boot- Liczba postów : 70
Sempaj Marcinu, Ninja Ninox dałoby radę załatwić jakiś trening za sobotę? dla mnie każda pora dnia i nocy wchodzi w grę.
Nie nas pytać tylko pań od Olimpijczyka ne. Z tego co mi wiadomo, z wolną salą jest średnio. Nie udało nam się przecież dostać trzeciego treningu w poniedziałek więc sądzę, że keiko po prostu przepadnie. Odrobimy jak będzie ciepło, outdoorowo.
Mam nadzieje że na sobotnim treningu(gdzie sempajami będą under pyłki:) chociaż na rozgrzewce będziemy wszyscy biec w jedną stronę)))))
Jeżeli będziecie mnie chociaż trochę słuchać, trening POWINIEN się udać. I nie zapominaj, że liczę na twoja pomoc.
Baranek- Liczba postów : 267
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: