Jak było dzi¶ na treningu 3
+16
StróżNocny
Caedis
Zaworov
Azyjka
ninok
lady_lu
sajka
opiekunswiatla
davcio
u-boot
Peppa's Daddy
dr_Spankenstein
miclis
Mikh.IV
Alessander
eduardo
20 posters
Strona 7 z 8
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jak było dzi¶ na treningu 3
Może i mi się wydaje ale na pewno jestem bliżej prawdy, niż przed tym treningiem.
Mikh.IV- Liczba postów : 199
Sk±d : tubylec
No żartowałem przecie
eduardo- Liczba postów : 619
Sk±d : Toruń
Ja ze swojej i Neo strony dziekuje Wam za umozliwienie wspolnego treningu.Ciagle nie wiem co bardziej rozumiem: kendo czy metodyke trenowania. Ale jest za to powod, by ciagle cwiczyc.
Dzieki dla sensei Wolnego za cenne uwagi, czas i zyczliwosc.
Dzieki dla sensei Wolnego za cenne uwagi, czas i zyczliwosc.
"Diane, I am standing in front of a group of kendo people..... i rozci±gamy do momentu gdy poczujemy przyjemny ból"
Ból jest ale to dobry ból i jutro też pewnie bedzie, zakwasowy mniam mniam.
Trening pozytywny, duzo ludzi, az serce ro¶nie jak sie patrzy na wypchane po brzegi dojo. Może bedzie jeszcze wiecej ludzi jak uda sie załatwic plakat i/lub ulotki.
Niemniej jednak cieszę się również z powrotu Marka. Cze¶ć Marku!!! Fajny sweter! Ile ważył?
Ból jest ale to dobry ból i jutro też pewnie bedzie, zakwasowy mniam mniam.
Trening pozytywny, duzo ludzi, az serce ro¶nie jak sie patrzy na wypchane po brzegi dojo. Może bedzie jeszcze wiecej ludzi jak uda sie załatwic plakat i/lub ulotki.
Niemniej jednak cieszę się również z powrotu Marka. Cze¶ć Marku!!! Fajny sweter! Ile ważył?
Azyjka- Liczba postów : 503
AAAAA za setnym razem wklepałem poprawne hasło,yea.
Trening super,sweterek Azji super, powrót do kendo-koszmar-nic nie umiałem wcze¶niej wiec teraz nawet nie wiem jak okre¶lić stan jeszcze większego nic nie umienia.
Trening super,sweterek Azji super, powrót do kendo-koszmar-nic nie umiałem wcze¶niej wiec teraz nawet nie wiem jak okre¶lić stan jeszcze większego nic nie umienia.
u-boot- Liczba postów : 70
P-plakaty?
A mogę się odważyć i zaproponować że podrzucę znajomym pomysł zrobienia takowych na grafice?
oczywi¶cie drukowanie to już nie moja działka...ale projekt mogę zrobić.
nawet już wizję mammmm >.>
co do treningu: po jakim¶ czasie robienia 'poprzeczki', czy jak się nazywa to ćwiczenie ze zbijaniem shinai na wysoko¶ci mena lub kote, czułam się jak szlaban na przejeĽdzie kolejowym (i opuszczamy shinai, i do góry i na dół, i znowu...). fajnie.
A mogę się odważyć i zaproponować że podrzucę znajomym pomysł zrobienia takowych na grafice?
co do treningu: po jakim¶ czasie robienia 'poprzeczki', czy jak się nazywa to ćwiczenie ze zbijaniem shinai na wysoko¶ci mena lub kote, czułam się jak szlaban na przejeĽdzie kolejowym (i opuszczamy shinai, i do góry i na dół, i znowu...). fajnie.
:Mao:- Liczba postów : 47
Sk±d : Toruń~
:Mao: napisał:P-plakaty?
Plakaty już mamy, tylko muszę wreszcie się zebrać i wykombinować druk
Co do poprzeczki, i podnoszenia za każdym razem i opuszczaniem, to niestety tak trzeba, "łapać" dystans za każdym razem, no i "nauczyć" mię¶nie wykonywania ćwiczeń - w tym wypadku poprzeczki - z pominięciem procesów my¶lowych
Ha! Fajnie było. I fajnie że sempaj ma plan na treningi
I wszystko jest poukładane.
I wszystko jest poukładane.
Plan prawie zawsze był (czasami improwizowałem, treningi zwykle były wtedy ciekawsze: ), ale to były plany "jednotreningowe". Teraz plan jest "dwu-trzy treningowy" A plany "dwu-trzytreningowe" składaj± się na plany "jedno-dwumiesięczne" ^^
A my towarzysze wykonamy 200% normy ku czci naszej małej ogólnospołecznej idei!
Fajnie fajnie. Żeby nowego wpisu nie robić, poprosze szybko aby kto¶ przyniósł na ¶rodowe keiko papiery do podpisu... no... te tam zgody
Dziekuje:)
Fajnie fajnie. Żeby nowego wpisu nie robić, poprosze szybko aby kto¶ przyniósł na ¶rodowe keiko papiery do podpisu... no... te tam zgody
Dziekuje:)
ale tu cicho sie zrobilo ostatnio! Toć to siok!!
Chciałbym z tego miejsca jak tu siedzę pochwalić Mao za ładne wykonywanie ćwiczeń i mam nadzieje ze to tennouchi ktore robila ostatnio juz jej tak zostanie.
Swoj± drog± szkoda ze nie mamy dla wszystkich bogu. Także jak macie okazje to kupujcie.
Chciałbym z tego miejsca jak tu siedzę pochwalić Mao za ładne wykonywanie ćwiczeń i mam nadzieje ze to tennouchi ktore robila ostatnio juz jej tak zostanie.
Swoj± drog± szkoda ze nie mamy dla wszystkich bogu. Także jak macie okazje to kupujcie.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
trening się dzisiaj nie odbył, przyszły tylko 4 osoby...
Co to ma znaczyć słabiaki? Ciężko jest wstać rano? Za zimno żeby i¶ć na trening? Po co ćwiczyć kendo skoro nie przychodzi się na czę¶ć treningów, z takich błahych powodów jak mróz?
Co to ma znaczyć słabiaki? Ciężko jest wstać rano? Za zimno żeby i¶ć na trening? Po co ćwiczyć kendo skoro nie przychodzi się na czę¶ć treningów, z takich błahych powodów jak mróz?
miclis- Liczba postów : 280
A ja przyszłam o 10:15 i nikogo juz nie było
czekali¶my do 10:03, a ponieważ byłem tylko ja, Sajka i Damian zdecydowali¶my się i¶ć, gdy wychodzili¶my z sali przyszła jeszcze Marta
Trzeba było się nie spóĽniać
Trzeba było się nie spóĽniać
Jestem już w Polsce, powinienem pojawiać się od ¶rody
Mikh.IV- Liczba postów : 199
Sk±d : tubylec
Słabiaki. Ja przez weekend wstawałem na 7 rano na keiko
Było... na Olimpijczyka. Bo pan woĽny z Batorego powiedział że "remont-popawki" s±. Wskoczyli¶my w tramwaj i zrobione ^^
Czy tylko mnie dobiły wczorajsze pajacyki w zaskakuj±co dużej ilo¶ci? Najbardziej zdziwione sa moje mega wielkie (słynne juz) łydki, które przesi±kniete s± kwasem mlekowym. Ale oczywi¶cie fajnie było
Nie wiem, ja nic nie czuję
też takie dziwne "mrowienie" (nie wiem jak to okre¶lić) czuję w nogach, ale to niewiele więcej niż po zwykłym treningu
Trochę boli, ale było fajnie
Nitwoe- Liczba postów : 3
Sk±d : Trń
Ja osobiscie myslalem ze bedzie gorzej ale nie mam zadnych zakwasów i w sumie najfajniejsza byla ostatnia 10tka
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
ninok napisał:Ja też nic nie czuję. Pewnie się nie przykładałam, nie?
Hahaha, przepraszam, miałam zachowac dla siebie ale po ty m komentarzu nie moge NINOX ROBI NAJSMIESZNIEJSZE PAJACYKI NA SWIECIE. Tak jakby była na boisku do siatki i krzyczała "do mnie rzucaj, tu jestem!!!!"
Nieprawda!
Na pocz±tku my¶lałam że napisała¶ "najsmaczniejsze pajacyki" i się przeraziłam:)
Na pocz±tku my¶lałam że napisała¶ "najsmaczniejsze pajacyki" i się przeraziłam:)
Strona 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 7 z 8
Pozwolenia na tym forum: