Pokazy
5 posters
Strona 1 z 1
Pokazy
2 sprawy:
1.Zostaliśmy dzisiaj poproszeni przez Neo o małą pomoc przy pokazie w Myślęcinku. Pokaz jest jutro, więc jeżeli ktoś chciałby się pokazać to mam 2 wolne miejsca. Ruszamy zaraz po treningu. I byłbym wdzięczny za zrzutę na benzynę 15 od głowy, jakby był komplet to po dyszce.
2. 5-7 października. Copernicon. Pewnie większość słyszała, a część chce się wybrać. Mój kumpel jest koordynatorem bloku "Japonia, Anime & Manga" i pytał się o możliwość zorganizowania pokazu i warsztatów. Więc jakbyśmy coś zrobili jestem pewien, że udało by się dostać wejściówki na konwent.
1.Zostaliśmy dzisiaj poproszeni przez Neo o małą pomoc przy pokazie w Myślęcinku. Pokaz jest jutro, więc jeżeli ktoś chciałby się pokazać to mam 2 wolne miejsca. Ruszamy zaraz po treningu. I byłbym wdzięczny za zrzutę na benzynę 15 od głowy, jakby był komplet to po dyszce.
2. 5-7 października. Copernicon. Pewnie większość słyszała, a część chce się wybrać. Mój kumpel jest koordynatorem bloku "Japonia, Anime & Manga" i pytał się o możliwość zorganizowania pokazu i warsztatów. Więc jakbyśmy coś zrobili jestem pewien, że udało by się dostać wejściówki na konwent.
Baranek- Liczba postów : 267
Re: Pokazy
No... ja nie jadę, wiesz gdyby się dowiedzieć trochę wcześniej, niż dzisiaj.
Ten 2 pokaz to też taka data z kosmosu, ale pewnie będę
Ten 2 pokaz to też taka data z kosmosu, ale pewnie będę
sajka- Liczba postów : 185
O też chciałyśmy iść z Monika na ten konwent ^^
Trzeba będzie się zaopaczyć w pocky :3
Na pokaz byłabym chętna, oczywiście jeżeli mój palec będzie gotowy na fumikomi xD
Trzeba będzie się zaopaczyć w pocky :3
Na pokaz byłabym chętna, oczywiście jeżeli mój palec będzie gotowy na fumikomi xD
Katara- Liczba postów : 38
Robimy ten drugi pokaz. Baaardzo prosze obecnosc. Jest to dla nas spora promocja.
Prosze sie wpisywac kto na pewno bedzie..
Damian przedstaw plan godzinowy i jak to ma wygladac.
Prosze sie wpisywac kto na pewno bedzie..
Damian przedstaw plan godzinowy i jak to ma wygladac.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Planu godzinowego jeszcze nie ma, na razie trwa zbieranie chętnych do robienia pokazów. Mamy zorganizować pokaz i warsztaty. Pokaz wiadomo, a warsztaty to szybkie przystosowanie chętnych do walki i wpuszczanie dwójek by mogli się trochę poklepać. Do tego proponuję przygotowanie jakichś voucherów uprawniających do darmowych treningów w październiku, dla osób które były na warsztatach.
Jakby co to wspomniałem, że interesuje nas sobota i wejściówki na konwent.
Jakby co to wspomniałem, że interesuje nas sobota i wejściówki na konwent.
Nie wiem czemu pomylilem pazdziernik z sierpniem...
Katara napisał:I darmowe jedzenie xD
I może jakiego chłopa się wyrwie
Ja się piszę!
Azyjka- Liczba postów : 503
Dostałem info, że wszystkie pokazy sportowe na Coperniconie zostały odwołane ze względu na brak odpowiedniej sali.
a co z tym drugim pokazem? Omakai czy jakos tak?
Proponuje po poniedziałkowym keiko isc na browca albo coś i ustalic kto czym sie bedzie zajmowal.
Azyjka- Liczba postów : 503
No no ja z chęcia xD, bo teraz nie wiemy czy mamy juz kupować gdzieś wejściówki czy mamy za darmo
Katara- Liczba postów : 38
Na browarka z chęcią, tylko gdzie?
A wejściówki musicie kupować na Copernicon. a Jeżeli chodzi o Omakai to z pytaniami do Szymona.
A wejściówki musicie kupować na Copernicon. a Jeżeli chodzi o Omakai to z pytaniami do Szymona.
Co i tak nie zmienia mego pytania: Gdzie?
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: