pokazy 2006
5 posters
Strona 1 z 1
Re: pokazy 2006
O, tych nie widziałem, ostatnio się zastanawiałem dlaczego
Mogę dodać że to było 10-lecie istnienia Ikeda Dojo w Toruniu, pokaz odbył się na zaproszenie Senseia Waldka Giersza (4 dan Aikido Aikikai) u którego miałem przyjemność trenować przez jakiś czas.
Pokaz obserwowały różne szychy, m.in. pan Pomianowski
Mogę dodać że to było 10-lecie istnienia Ikeda Dojo w Toruniu, pokaz odbył się na zaproszenie Senseia Waldka Giersza (4 dan Aikido Aikikai) u którego miałem przyjemność trenować przez jakiś czas.
Pokaz obserwowały różne szychy, m.in. pan Pomianowski
eduardo- Liczba postów : 619
Ty Szym, to bylo wtedy co z Jarasem dostalismy na tratwie te slynne koperniki?
Juz myslalem ze lipa bedzie bo nie mieli zadnych drinkow z wodka a tu taka niespodziewanka
Juz myslalem ze lipa bedzie bo nie mieli zadnych drinkow z wodka a tu taka niespodziewanka
Nie zapomne tego kirikaeshi [z Szymem chyba], w trakcie którego dopiero zdałam sobie sprawę, że właściwie mogłabym się zasłaniać shinaiem, ale było za późno już.
Ostatnio zmieniony przez ninok dnia Nie Mar 02, 2008 7:14 am, w całości zmieniany 1 raz
W połowie też mogłaś się zasłonić, przeszłoby No, teraz już nie uderzam (chyba) tak mocno (podczas kirikaeshi ofc: )
Chyba powinienem w wyrze siedzieć, nie przed kompem, trochę rzeczywistość mi się wichruje :/
edit nin: kutwa, mialam nacisnac 'quote' nie edit i tym sposobem skasowalam ci pół posta. lol
no ale mialam dopisać zebys wymoczył nogi jeszcze
edit nin: kutwa, mialam nacisnac 'quote' nie edit i tym sposobem skasowalam ci pół posta. lol
no ale mialam dopisać zebys wymoczył nogi jeszcze
Ja widziałem zamiast tych mat płytki łazienkowe, albo takie kratki. Też do łazienki.
Również rzygam komputerem, ale jeszcze dwie prace do napisania.
Swoją drogą mam niepohamowaną ochotę na trening?
W tym roku są te pokazy jakieś?
Również rzygam komputerem, ale jeszcze dwie prace do napisania.
Swoją drogą mam niepohamowaną ochotę na trening?
W tym roku są te pokazy jakieś?
Ty masz coś problemy z tymi fotkami chyba, co? Trening już soon, żeby tylko wyzdrowieć do środy, to będzie wyzwanie.
W tym roku na razie jak zwykle Dni Kultury Japońskiej w maju jakoś, w okolicach 8-10 bodaj jeśli dobrze pamiętam.
W tym roku na razie jak zwykle Dni Kultury Japońskiej w maju jakoś, w okolicach 8-10 bodaj jeśli dobrze pamiętam.
spokojnie co by nie powiedziec Wojtek nie da nam zapomniec chyba ze nie on bedie to organizował...
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: