Maj i Czerwiec '11
+2
Peppa's Daddy
Azyjka
6 posters
Strona 1 z 1
Re: Maj i Czerwiec '11
Trening jutro jest, proszę właścicieli bogu aby się jutro stawili na trening w celu odebrania niniejszych .
Nie mam pojęcia czy Wiking będzie wiec zakładam ze trening prowadzę ja.
Nie mam pojęcia czy Wiking będzie wiec zakładam ze trening prowadzę ja.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
W przyszłym tygodniu nie będzie mnie na treningach, ale potem już będę normalnie.
sajka- Liczba postów : 185
Ktos sie wogole wybiera na trening w poniedzialek?
Prosze o wpisy kto bedzie na nastepnym treningu. Bo dla jednej osoby mimo najszczerszych chęci sie nie oplaca.
Zajęcia w srodę 18.05 odbedą się.
Zajęcia poniedziałek 23.05 odbędą się.
mnie niestety nie bedzie w poniedziałek. ostatki korków.
Azyjka- Liczba postów : 503
Hej ^ ^
nabawiłam się w środę mini kontuzji kolana, ale już zacznę regularnie chodzić c: tylko przyszły tydzień w Szkociji, więc to odpada. ale w sobote jestem, więc czy przydam się jakoś na pokazach, czy macie już wszystko ułożone dokładnie?
ps. czy jest nadal jakieś bogu dla mnie?i w mięciochu są moje tenegui >.> tzn były
nabawiłam się w środę mini kontuzji kolana, ale już zacznę regularnie chodzić c: tylko przyszły tydzień w Szkociji, więc to odpada. ale w sobote jestem, więc czy przydam się jakoś na pokazach, czy macie już wszystko ułożone dokładnie?
ps. czy jest nadal jakieś bogu dla mnie?i w mięciochu są moje tenegui >.> tzn były
:Mao:- Liczba postów : 47
Dobry, nie fajna sytuacja, chora jestem i no raczej chce wyzdrowieć do wyjazdu, także nie spodziewajcie się mnie do czasu powrotu z Łodzi. Jeżeli potrzebujecie zbroi to mogę przynieść, chociaż i tak pewnie nie będzie potrzebna.
sajka- Liczba postów : 185
Super...w poniedzialek idziemy ostatni raz do MDK. treningi na sali na hallera beda sie odbywc w kazda srode tak jak było do konca roku szkolengo. W niedziele pokazy na Dni Kultury Japońskiej także Mao sie przydasz, Mam twoje bogu wiec nie ma stresa.
Ech , nie zdążłam się wczoraj spakować, a trochę tego nie ogarniam, więc nie jetem pewna czy przyjdę. I tak wam świetnie wyjdzie ^ ^
:Mao:- Liczba postów : 47
TRENINGÓW W PONIEDZIALKI NIE BEDZIE!
TRENINGI W SRODY ZACZYNAJA SIE OKOŁO 19![b]
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: