Lipiec '09
+5
miclis
ninok
StróżNocny
Peppa's Daddy
eduardo
9 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Lipiec '09
Zaczynamy 1.07. Będzie to ostatni "mój" trening wakacyjny, w weekend wyjeżdżam, i nie będzie mnie ze 2 miesiące (z przerwą na obóz: )
Treningi odbywają się w środy o 18:30 na sali UMK, w soboty na ulicy Batorego o 9:00.
Pozostałe treningi będą prowadzili na zmianę Marcin i Łukasz; jeśli któregoś zabraknie, prowadził będzie Damian. Jeśli wszystkich trzech zabraknie, to treningu nie ma
Postaram się nakreślić w środę jakieś ogólne wytyczne nad czym powinniście popracować w wakacje.
Przypominam o uregulowaniu należności, chciałbym również prosić o przynoszenie składek jak najszybciej i przekazanie ich Marcinowi. Zapewne w wakacje będzie mniej ćwiczących, dlatego musicie się bardziej zdyscyplinować w tej kwestii, pan na sali raczej nie przyjmie argumentów typu "bo zapomniałem."
Czerwiec, mam nadzieję, rozliczony (Damian, jakieś info?: )
Treningi odbywają się w środy o 18:30 na sali UMK, w soboty na ulicy Batorego o 9:00.
Pozostałe treningi będą prowadzili na zmianę Marcin i Łukasz; jeśli któregoś zabraknie, prowadził będzie Damian. Jeśli wszystkich trzech zabraknie, to treningu nie ma
Postaram się nakreślić w środę jakieś ogólne wytyczne nad czym powinniście popracować w wakacje.
Przypominam o uregulowaniu należności, chciałbym również prosić o przynoszenie składek jak najszybciej i przekazanie ich Marcinowi. Zapewne w wakacje będzie mniej ćwiczących, dlatego musicie się bardziej zdyscyplinować w tej kwestii, pan na sali raczej nie przyjmie argumentów typu "bo zapomniałem."
Czerwiec, mam nadzieję, rozliczony (Damian, jakieś info?: )
eduardo- Liczba postów : 619
Re: Lipiec '09
dodatkowo czasami zamiast standardowej soboty będą zloty w osieku, Jak będzie dużo chętnych to może uda się jakiegoś sensei ściągnąć- co prawda wtedy wejdą dodatkowe koszty.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
A wiadomo już o jakiś wyjazdach na Osiek? w najbliższym czasie?
StróżNocny- Liczba postów : 69
Peppa's Daddy napisał:dodatkowo czasami zamiast standardowej soboty będą zloty w osieku, Jak będzie dużo chętnych to może uda się jakiegoś sensei ściągnąć- co prawda wtedy wejdą dodatkowe koszty.
Ja stawiam dolara że nie będzie dużo chętnych, sukcesem będzie jeśli będzie dość chętnych na zwykłe treningi. W wakacje kiepsko z frekwencją zawsze przecież.
eduardo- Liczba postów : 619
StróżNocny napisał:A wiadomo już o jakiś wyjazdach na Osiek? w najbliższym czasie?
https://kendotorun.all-up.com/treningi-f1/osiek-0407-t139.htm
ponieważ za tydzień wyjeżdżam, szukam osoby chętnej do zaopiekowania się klubowym bogu, od środowego treningu przez 2 tygodnie
miclis- Liczba postów : 280
ACHTUNG!!
Sobotni trening tj. 18.07 jednak się odbędzie.
Miejsce: Sala na Batorego,
Godzina: 9.00.
Baranek- Liczba postów : 267
Hmm... Akurat skorzystałem z tego że nie będzie treningu i hakamę i keikogi wyprałem Mam nadzieję że się zdąży wysuszyć
Caedis- Liczba postów : 69
Baranek napisał:ACHTUNG!!
A miał sie nie odbyć?
Azyjka- Liczba postów : 503
Mnie na pewno nie będzie - w sobotę muszę iść do pracy. Miało też nie być Damiana. Wygląda jednak na to, że się zjawi i poprowadzi trening.
Mnie też nie będzie, bom jeszcze dojazdu nie mam, na jakieś 80%
To ciekawe czy ktoś będzie Ja będę na pewno
W środę 22.07.2009 trening się odbędzie.
Proszę zabrać bokto.
Proszę zabrać bokto.
A jeśli ktoś nie posiada jeszcze?
No jeżeli nie masz to coś wymyślimy ale dobrze by było z czasem sie zaopatrzyć. Bez bokena nie da rady zdać egzaminu . Poza tym to jest najtańsza rzecz z całego zestawu do kendo.
I praktycznie zawsze kupowana jako ostatnia. Ciekawe czemu...
Baranek- Liczba postów : 267
Peppa's Daddy napisał:No jeżeli nie masz to coś wymyślimy ale dobrze by było z czasem sie zaopatrzyć. Bez bokena nie da rady zdać egzaminu . Poza tym to jest najtańsza rzecz z całego zestawu do kendo.
Śmiem się nie zgodzić. Tańsza jest jeszcze tenugui.
Azyjka- Liczba postów : 503
hmm twoje bokto chyba było w tej samej cenie....
tenegui słyszałem że jest po 35 zł tak? No a ja mam bokken za 30 zł
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: