Wyjazd
+3
Qpsik
Zaworov
eduardo
7 posters
Strona 1 z 1
Wyjazd
W dniach 23-25 maja odbywa się w Łodzi III Zjazd Prekursorów organizowany przez Prezesa PZK. Jako że nie mamy tym razem transportu (czyt. Łukasz nie jedzie) trzeba będzie się tam udać pociągiem.
"Ogólny koszt konsultacji wynosi 80 zł (wyżywienie-6 posiłków,nocleg na sali w śpiworach i opłata treningowa) przy czym obowiazuje opcja całościowa.Z uwagi na fakt,że 22 maja jest dniem wolnym, proszę przyjechać tak, aby wziąć udział w treningu piatkowym (od godz.18 30)."
W zasadzie treningi nie są przeznaczone dla zupełnych początkujących, ale myślę że nasi "mniej-początkujący", jeśli czują się na siłach, mogą jechać. Tylko dajcie znać dużo wcześniej bo: 1. trzeba do 15 maja zgłosić listę uczestników a 2. musimy pozałatwiać bogu
"Ogólny koszt konsultacji wynosi 80 zł (wyżywienie-6 posiłków,nocleg na sali w śpiworach i opłata treningowa) przy czym obowiazuje opcja całościowa.Z uwagi na fakt,że 22 maja jest dniem wolnym, proszę przyjechać tak, aby wziąć udział w treningu piatkowym (od godz.18 30)."
W zasadzie treningi nie są przeznaczone dla zupełnych początkujących, ale myślę że nasi "mniej-początkujący", jeśli czują się na siłach, mogą jechać. Tylko dajcie znać dużo wcześniej bo: 1. trzeba do 15 maja zgłosić listę uczestników a 2. musimy pozałatwiać bogu
eduardo- Liczba postów : 619
Re: Wyjazd
Zaworov napisał:A tam pewnie sieczka jest, co?
Zmacham się. Po co to komu?
Sieczka, nie sieczka. Zależy jak na to patrzeć, jeśli znów będzie podział na grupę zaawanasowaną i niezaawansowaną to raczej nie będzie sieczki. Poza tym że stopy nieprzyzwyczajony do takiej ilości pracy.
Aha, bez spamu proszę
Jesli tylko macie mozliwosc to sie nie zastanawiajcie i w droge, naprawde warto:)
Takie wyjazdy duzo wam dadza.
Pozdro
Takie wyjazdy duzo wam dadza.
Pozdro
Do 15 muszę wysłać zgłoszenie, więc deklarować się proszę fast.
Sprawa wyjazdu wygląda tak że, zgodnie z przewidywaniami, nie pojawiło się dość chętnych (prawdopodobnie przez Drużynówkę która odbywa się właśnie w Krakowie) ALE: prezes będzie gadał z zarządem szkoły czy da radę zorganizować gasshuku dla mniejszej ilości osób. Ma dzwonić w poniedziałek, wtedy bedzie wiadomo wszystko. Stay tuned.
Uwaga uwaga: potrzebuję potwierdzenia od WSZYSTKICH którzy się deklarowali na wyjazd do Łodzi w ten weekend. Najlepiej na komórkę moją, do godziny 12 max. Ok 13 wszystko ma się rozstrzygnąć. Poproszę bez wycofywania się, bo nasza reputacja u Prezesa Małeckiego ucierpi
(Kto ma numer do Damiana Barana btw?)
(Kto ma numer do Damiana Barana btw?)
Ja bardzo chetnie na 100% , sory ze teraz ale nie miałem jak ;)Tomek
frytekm- Liczba postów : 7
Oki oki. Są dwie opcje wyjazdowe:
1. ja się opowiadam za tą, choćby dlatego że to osobówka i jest sporo taniej: )
Toruń Główny 12:30
Zduńska Wola 15:57
Zduńska Wola 16:26
Łódź Kaliska 17:20
2. pośpieszny, bezpośredni jak widać. podróż krótsza, ale droższa...
Toruń Główny 12:28
Łódź Kaliska 15:12
Reszta jest za późno, na 18 musimy być na UKSie.
Wypowiadać się plx.
1. ja się opowiadam za tą, choćby dlatego że to osobówka i jest sporo taniej: )
Toruń Główny 12:30
Zduńska Wola 15:57
Zduńska Wola 16:26
Łódź Kaliska 17:20
2. pośpieszny, bezpośredni jak widać. podróż krótsza, ale droższa...
Toruń Główny 12:28
Łódź Kaliska 15:12
Reszta jest za późno, na 18 musimy być na UKSie.
Wypowiadać się plx.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: