KWIECIEŃ'12
+7
Nimrod
Katara
Bojar
Baranek
ninok
sajka
Peppa's Daddy
11 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
KWIECIEŃ'12
Prawdopodobnie są zajęcia w piątek, Szymon i Sajka prosze sprawdzić czy damy rade zrobić zajęcia w sobotę.
Jeżeli się uda to zrobimy świąteczny miniturniej a w piątek będzie podobny trening jak ostatnio znowu z drobnymi modyfikacjami.
Jeżeli się uda to zrobimy świąteczny miniturniej a w piątek będzie podobny trening jak ostatnio znowu z drobnymi modyfikacjami.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Re: KWIECIEŃ'12
Nom, w sobotę może być, także tylko upewniam się czy załatwiać na pewno.
sajka- Liczba postów : 185
To ja się piszę na wasze keiko o ile będzie jakieś i o ile jestem zaproszona:)
Nie mam patyków ani bogu ale sobie popatrzę
Nie mam patyków ani bogu ale sobie popatrzę
O nie! Jak chcesz przyjsc to po to zeby trenowac!
Natomiast dotaelo do mnie wlasnie ze to jest wielka sobota i pewnie nie za bardzo bedziecie chcieli ( wasi rodzice nie beda chcieli ) przyjsc na zajecia. Takze trening w piatek a turniej zrobimy za dwa rygodnie w sobote.
Natomiast dotaelo do mnie wlasnie ze to jest wielka sobota i pewnie nie za bardzo bedziecie chcieli ( wasi rodzice nie beda chcieli ) przyjsc na zajecia. Takze trening w piatek a turniej zrobimy za dwa rygodnie w sobote.
Na następnym treningu będziemy przygotowywać się do miniturnieju w sobotę. Poznacie podstawowe zasady sędziowania i punktowania. Troszkę tez próbnie powalczymy z sędziowaniem. Bardzo bym prosił o obecność Damianie Szymona Sajkę i Azję.
Już wyzdrowiałem więc na pewno będę, chyba, że porwą mnie kosmici.
Baranek- Liczba postów : 267
juz ci choroba "mess efect 3 " przeszła?
Jak przychorowałem to ME3 przechodziłem drugi raz ;P
Woźny powiedział mi, że sala na przyszłą sobotę jest dostępna na 8:00 lub na 12:00
Z przykrością zawiadamiam, że w nadchodzący weekend odpadam. Jeśli bogu jest potrzebne podrzucę je jutro przed treningiem.
Bojar- Liczba postów : 53
Bogu będzie potrzebne, prosze zawsze zkładać ze bogu jest potrzebne i organizować oddanie na trening.
Zastanówcie sie w jakich godzinach chcecie trening bo ja moge na 8 przyjsc ale nei wiem czy wy dacie rade.
Zastanówcie sie w jakich godzinach chcecie trening bo ja moge na 8 przyjsc ale nei wiem czy wy dacie rade.
Bez niemieckiego,to polskie forum
Ja również jestem że na 8 to odpowiednia pora
Pozostaje tylko kwestia ile będziemy mieli wtedy czasu, a ile od 12
Ja również jestem że na 8 to odpowiednia pora
Pozostaje tylko kwestia ile będziemy mieli wtedy czasu, a ile od 12
Nimrod- Liczba postów : 209
dobra to niech decyzja dziś zapadnie, bo muszę mu jutro przekazać.
niech będzie 12 bo faktycznie jezeli mamy miec tylko dwie godziny to odpada. Prosze przyniesc kase na zajęcia !! koniecznie bo nie bedzie czym zapłacic za sale w sobotę a ja juz wyłożyłem ze swoich na sale piątkową .
W piątek keiko JEST
Sajka, dowiedz się proszę czy w sobotę też możemy przyjść i na którą oraz do której
Sajka, dowiedz się proszę czy w sobotę też możemy przyjść i na którą oraz do której
Nimrod- Liczba postów : 209
Szymon, najpierw dowiedź się czy w ten weekend ma być sobotni trening. Bo znowu będziesz musiał zasuwać z przeprosinami.
nie no ja mówiłem ze maja zrobic. Plan dostaniesz na maila do czwartku.
Mam taki pomysl abysmy wynajeli sobotnia sale na kazda sobote od 10 do 12. Wredy nikt nie bedzie nam sie wtrynial. Boje sie jednak jak wypadniemy finansowo poniewaz nie placicie na czas i ciagle mamy jakies zawidowania w skladzie takze bedzie trzeba sie zastanowic nad powiekszeniem skladki
chciałbym tylko ze pracuję ale jeżeli uda się zrobic trening na 11:30 -2 godziny to moze być bo dam rade wyjsc kolo 12 z roboty i do was dolaczyć.
Co do jutrzejszego treningu, możesz sensei napisać o której on jest i podać drogę xD
Katara- Liczba postów : 38
Może nie sensei, ale napiszę. Jutrzejszego, zwykłego treningu nie ma. Zamiast tego o godzinie 12 mamy trening out-doorowy na bulwarze.
No właśnie o ten mi chodziło To jak powiem cioci, że jest on na bulwarze to będzie wiedziała gdzie to ?
Katara- Liczba postów : 38
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: