baltic' 2010
+8
syrk
eduardo
Caedis
Baranek
Azyjka
:Mao:
Mikh.IV
Peppa's Daddy
12 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: baltic' 2010
W sumie to mam dziwną sytuację. Napisałam maila z danymi, nawet dwa, i nadal brak odpowiedzi. Nie wiem - dzwonić i osobiście rozmawiać z senseiem?
Bo od tamtejszej sekcji dostałam odp., ale mi jeszcze poweidzieli, żeby do Wolnego napisać.
Bo od tamtejszej sekcji dostałam odp., ale mi jeszcze poweidzieli, żeby do Wolnego napisać.
:Mao:- Liczba postów : 47
na kendo.pl jest Komunikat dotyczący wolontariatu na baltica, są tam wypisani wszyscy wolontariusze. Twoje nazwisko też się tam znajduję więc chyba wszystko jest ok i nie musisz nic wysyłać.
miclis- Liczba postów : 280
na stronie kendo jest lista osób uczestniczących w wolontariacie z prośbą od senseia Jerrego żeby potwierdzić swoja obecność na formularzu oficjalnym. czy ktoś się orientuje do kogo takowe potwierdzenie należy wysłać?
Azyjka- Liczba postów : 503
co do formularza, który trzeba wysłać (tego ze strony) - czy zaznaczacie 'tak' na wykupienie posiłków itp? bo mi to trochę miesza ...
Mailem z Gdyni dostałem:
wolontariusze nie zgłoszeni, prosba niech się zgłosza na www.kendo.gdynia.pl jest to bardzo proste
7.Dominika Rowińska
9. Anna Rzyman
10. Michał Rzyman
11.Joanna Karczewska
12.Marta Orszt
15.Krzysztof Świątek
16. Łukasz Szweda
17.Damian Baran
wolontariusze nie zgłoszeni, prosba niech się zgłosza na www.kendo.gdynia.pl jest to bardzo proste
7.Dominika Rowińska
9. Anna Rzyman
10. Michał Rzyman
11.Joanna Karczewska
12.Marta Orszt
15.Krzysztof Świątek
16. Łukasz Szweda
17.Damian Baran
eduardo- Liczba postów : 619
Potwierdziliście przyjazd?
Ktoś nie jedzie?
Ktoś nie jedzie?
Potwierdzone.
Azja też wysłała, jeśli dobrze wiem c:
Azja też wysłała, jeśli dobrze wiem c:
Czy po za mną ktoś jeszcze nie jedzie? (wiem, wstyd mi)
Mikh.IV- Liczba postów : 199
Mikh.IV napisał:Czy po za mną ktoś jeszcze nie jedzie? (wiem, wstyd mi)
łączmy się w nieszczęściu :P
sajka- Liczba postów : 185
Jade jednak pociagiem, bo wyjezdzacie o 15, wiec nie bede was zatrzymywac. Bede w Gdyni ok 20:30 jak wszystko dobrze pójdzie. Trafie tez sama, bo wy bedziecie mieli wtedy trening. Potwierdzenie wysłane.
Azyjka- Liczba postów : 503
Krzysiek, jako że zapadłeś się pod ziemię, nie odpowiadasz na gg, telefony i na forum, to rozumiem że nie jedziesz. Potwiedzam więc wolontariat następujących osób: Azja, Marta, Łukasz, Damian i ja.
Edit: nikt na sayonara nie idzie?
Edit: nikt na sayonara nie idzie?
wole sie przejaechac do gdyni na skwerek kosciuszki, zdjecia okrętom zrobic i jazda do domku.
UWAGA nie chce was oszukiwac, nie wiem o ktorej wyjedziemy bo nie mialem z kim pogadac o wczesniejszym wyjsciu, bede wiedzial jutro rano to napisze na stronce. Prosze na wyjazd obrać sie na cebulkę bo nie mam ogrzewania w samochodzie
WYJAZD 15:10 SPOD MIESZKANIA SZYMONA!!
no to teraz troche policzymy 130 zł za benzynę + 17 za przejazd (jeden przejazd ja stawialem za te kole co mi kupiliscie) wychodzi po 36,75 na glowe . czyli poprosze od:
1. szymon 30 zł (dołożyłes do winietki 7 zł tak mi sie wydaje)
2. mao 25 zł (dołożyłas dychu do winietki)
3 azja i szymon po polowie czyli 17,50
UWAGA nie chce was oszukiwac, nie wiem o ktorej wyjedziemy bo nie mialem z kim pogadac o wczesniejszym wyjsciu, bede wiedzial jutro rano to napisze na stronce. Prosze na wyjazd obrać sie na cebulkę bo nie mam ogrzewania w samochodzie
WYJAZD 15:10 SPOD MIESZKANIA SZYMONA!!
no to teraz troche policzymy 130 zł za benzynę + 17 za przejazd (jeden przejazd ja stawialem za te kole co mi kupiliscie) wychodzi po 36,75 na glowe . czyli poprosze od:
1. szymon 30 zł (dołożyłes do winietki 7 zł tak mi sie wydaje)
2. mao 25 zł (dołożyłas dychu do winietki)
3 azja i szymon po polowie czyli 17,50
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: