Gasshuku w Osieku 2
+7
gucio
Baranek
wuja
opiekunswiatla
Azyjka
Mikh.IV
Peppa's Daddy
11 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Gasshuku w Osieku 2
Neo napisał:Liczy się fakt, ...
I wlasnie o to mi chodzi. Nie obwiniam Was indywidualnie, w sumie wogole Was nie obwiniam, jest mi po prostu przykro bo troche staran w to włożyliśmy, informowalismy Was o wiele wcześniej i szczerze chcielibysmy odwdzięczyć się za wielką przysługę jaką była olbrzymia pomoc w założeniu toruńskiego klubu. Teraz czas na Nas zeby wam pomóc ale bez waszej współpracy nie damy rady. Mam nadzieje ze mnie rozumiesz.
Przepraszam jeżeli kogokolwiek z Bydgoszczy obrazilem.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Byyyydzia!!! Tęskniliśmy
Chcialam podziekować ze swojej strony za bardzo owocny zjazd w Osieku. Podziekowania należą się organizatorom, senseiom, kendokom przybyłym z daleka i z bliska, oraz tym niedocenianym, którzy wczoraj przygotowali grilla
DZIĘ-KUUUUU-JEEEEEE!!!!!
Chcialam podziekować ze swojej strony za bardzo owocny zjazd w Osieku. Podziekowania należą się organizatorom, senseiom, kendokom przybyłym z daleka i z bliska, oraz tym niedocenianym, którzy wczoraj przygotowali grilla
DZIĘ-KUUUUU-JEEEEEE!!!!!
Azyjka- Liczba postów : 503
Ja tu nie nawiązuje do tego ze wam pomogliśmy wystartować i wcale nie trzeba się nam odwdzięczać za to.
Mi trudno się wybrać do was na trening a chce to zrobić już od padu miechów... ale cóż ciężko mi mam za dużo na głowie miałem jeden wolniejszy weekend i bylem w Toronto ale niestety nie miałem czasu ani sposobności do was wpaść. postaram się jakoś w przyszłość trochę tego czasu wygospodarować i funduszy. Żałuje już 2 raz ze nie udało mi się a to zgrupowanie przyjechać tak samo jak na Egzamin wigilie i do prezesa na wigilie. Też przepraszam bo się uniosłem za bardzo ale mimo ze trochę nam się grunt wali pod nogami będę bronił swojego klubu ;]
Pozdro
Neo
Mi trudno się wybrać do was na trening a chce to zrobić już od padu miechów... ale cóż ciężko mi mam za dużo na głowie miałem jeden wolniejszy weekend i bylem w Toronto ale niestety nie miałem czasu ani sposobności do was wpaść. postaram się jakoś w przyszłość trochę tego czasu wygospodarować i funduszy. Żałuje już 2 raz ze nie udało mi się a to zgrupowanie przyjechać tak samo jak na Egzamin wigilie i do prezesa na wigilie. Też przepraszam bo się uniosłem za bardzo ale mimo ze trochę nam się grunt wali pod nogami będę bronił swojego klubu ;]
Pozdro
Neo
Sie tak zastanawiam co tam z tymi zdjeciami....
Co tam z tymi zdjeciami?
Co tam z tymi zdjeciami?
Azyjka- Liczba postów : 503
HeJ!
Macie tu kilka fotek z mojego aparatu.
Jak Saja wstawi swoje to podajcie link na forum.
Było świetnie! Dzięki wszystkim!
Pozdr
Agnieszka Gil
from Lublin
Macie tu kilka fotek z mojego aparatu.
Jak Saja wstawi swoje to podajcie link na forum.
Było świetnie! Dzięki wszystkim!
Pozdr
Agnieszka Gil
from Lublin
A.Gil;D- Gość
http:/*/picasaweb.google.*com/agusia1d/KendoOsiekKwiecien2010_1#
usuńcie gwiazdki
usuńcie gwiazdki
A.Gil;D- Gość
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2