egzaminy '10
+5
Mikh.IV
miclis
Caedis
opiekunswiatla
eduardo
9 posters
Strona 1 z 1
egzaminy '10
Hola. Muszę wysłać zgłoszenie, potrzebuję datę urodzin i datę ostatniego egzaminu (jeśli takowy mieliście). Na maila, albo priva. W poniedziałek najpóźniej muszę wysłać zgłoszenie.
eduardo- Liczba postów : 619
Re: egzaminy '10
Hola. Dzwoniłem do Łodzi, nie ma noclegu w tym roku na UKSie. Ale, jeśli chcecie, to możecie jechać do senseia Kustosza na trening w piątek, przenocować w hotelu na Starcie (dość tani, ale nie pamiętam dokładnie ile kosztują pokoje). Jeśli jesteście chętni, to mogę wybadać sprawę, ale odpisywać rapido: )
Bogu też udało się załatwić. Może nawet na dłużej niż tylko na sobotę
Bogu też udało się załatwić. Może nawet na dłużej niż tylko na sobotę
eduardo- Liczba postów : 619
Co do wyjazdu:
Krzysztof- ok. 7.10 bądź na Mickiewicza 104(budynek przy oddziale PKO)
Damian- na Placu Rapackiego tak ok 7.20
Druga ekipa czeka po drugiej stronie mostu przy stacji paliw Shell, stamtąd ruszamy razem i kierujemy się prosto na Start
Jakieś pytania?
Krzysztof- ok. 7.10 bądź na Mickiewicza 104(budynek przy oddziale PKO)
Damian- na Placu Rapackiego tak ok 7.20
Druga ekipa czeka po drugiej stronie mostu przy stacji paliw Shell, stamtąd ruszamy razem i kierujemy się prosto na Start
Jakieś pytania?
opiekunswiatla- Liczba postów : 67
Tak ;p Dla upewnienia się Wyjeżdżamy w sobotę tak?
Caedis- Liczba postów : 69
Dla ekipy jadącej ze mną potwierdzam, wyjazd 7 (+/- 5min) spod Olimpijczyka.
Teraz pytanie z mojej strony, czy po za tymi 35zł jakaś inna kasa może być potrzebna?
Teraz pytanie z mojej strony, czy po za tymi 35zł jakaś inna kasa może być potrzebna?
Mikh.IV- Liczba postów : 199
k, przyjąłemMikh.IV napisał:Dla ekipy jadącej ze mną potwierdzam, wyjazd 7 (+/- 5min) spod Olimpijczyka.
co do kasy to weź coś na zapas bo pewnie po egzaminach skoczymy na jakąś pizze
miclis- Liczba postów : 280
miclis napisał:
co do kasy to weź coś na zapas bo pewnie po egzaminach skoczymy na jakąś pizze
To już wziąłem pod uwagę . Jeszcze jedno mi się przypomniało, o której spodziewamy się końca egzaminów? Mniej więcej można przewidzieć o której będziemy wracali do Torunia?
Mikh.IV- Liczba postów : 199
11-12:30 zapisy. Zanim nas poustawiają minie z godzina, wystartujemy kolo 14, mysle ze kolo 4 godziny zajmie caly egzamin ale to zależy jeszcze ilu bedzie chetnych. + oczywiscie godogeiko na koniec wiec wyruszymy kolo 19-20 na cos do jedzenia
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
Proszę o info od Łukasza o której i skąd wyjezdzamy bo ja nic nie wiem a już prawie 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*edit: no spoko, to starszy Michale jedziemy ^^
*edit: no spoko, to starszy Michale jedziemy ^^
Azyjka- Liczba postów : 503
Krzychu: zmiana planów jutro punkt 7.00 pod moim domem !!
opiekunswiatla- Liczba postów : 67
... i certyfikaty/dyplomy/nadania stopni...
Baranek- Liczba postów : 267
a to to ja mam. Mam dyplomy Damianowe, Łukaszowe i Sajkowe. Przyniose je na następny środiowy trening, no chyba że ktos umiera z tęsknoty to moze sie po nie zjawić osobiście
Azyjka- Liczba postów : 503
Ja sie chyba nie spisałem bo na moim dyplomie jest dwója....a widzialem ze wam dali piątki i czwórki.
Ale i tak najgorzej wypadl Szym bo dostal dużą pałę i jeszcze to gdzies za grtanice wysyłają. Co za wstyd.
Ale i tak najgorzej wypadl Szym bo dostal dużą pałę i jeszcze to gdzies za grtanice wysyłają. Co za wstyd.
Peppa's Daddy- Liczba postów : 614
A tak ogolnie to z Szymem cos nie tak, bo wczesniej mial "mala" a teraz ma "duza".
Ale moze to tak wlasnie ma byc
Jeszcze raz gratulacje dla Waszej ekipy.
pozdrowienia z Bydzi
Ale moze to tak wlasnie ma byc
Jeszcze raz gratulacje dla Waszej ekipy.
pozdrowienia z Bydzi
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: