Iaido Toruń
+4
Caedis
Mikh.IV
miclis
opiekunswiatla
8 posters
Strona 1 z 1
Iaido Toruń
Do osób chętnych rozpocząć treningi iaido w Toruniu:
-ile osób jest zainteresowanych?
-czy poniedziałek jest odpowiednim terminem?
Prosimy o odpowiedź
Wiking
-ile osób jest zainteresowanych?
-czy poniedziałek jest odpowiednim terminem?
Prosimy o odpowiedź
Wiking
opiekunswiatla- Liczba postów : 67
Re: Iaido Toruń
ja!
termin w moim wypadku bez znaczenia.
termin w moim wypadku bez znaczenia.
miclis- Liczba postów : 280
Ja tylko nadmienię, że poniedziałek (18:30) mi.in. mi nie odpowiada, w związku z czym nie ma mowy za bardzo o połączeniu tego z treningami jodo ewentualnymi. To oznacza mniejszą ilość ćwiczących, co z kolei oznacza, że będzie potrzebne dodatkowe finansowanie ze strony potencjalnych iaidoków.
eduardo- Liczba postów : 619
Hm. W sumie to chciałabym spróbować moich sił w iaido.
:Mao:- Liczba postów : 47
Witam wszystkich!
Właśnie przeszukiwałem Google pod hasłem "iaido Toruń" i znalazłem ten temat. Niestety dopiero teraz. Czy są prowadzone/będą prowadzone treningi iaido w Toruniu? Chciałbym dowiedzieć się gdzie (podejrzewam, że dojo kendo), w jakich godzinach, co należaloby przygotować, od kiedy zostaną wznowione, zakładając, że w wakacje nie są prowadzone.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Właśnie przeszukiwałem Google pod hasłem "iaido Toruń" i znalazłem ten temat. Niestety dopiero teraz. Czy są prowadzone/będą prowadzone treningi iaido w Toruniu? Chciałbym dowiedzieć się gdzie (podejrzewam, że dojo kendo), w jakich godzinach, co należaloby przygotować, od kiedy zostaną wznowione, zakładając, że w wakacje nie są prowadzone.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Lampka- Gość
Trzeba poczekać na naszego toruńskiego iaidokę, powinien być w tym tygodniu, to zapytamy.
Witam ponownie. Jak się sprawy potoczyły, padły jakieś odpowiedzi?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Lampka- Gość
Witam. Do żadnych poważniejszych rozmów szczerze mówiąc jeszcze nie doszło, w związku z praktycznie całkowitym zawieszeniem treningów Kendo na czas wakacji. W tej chwili musimy zająć się szeroko pojętymi sprawami organizacyjnymi (i chyba nie trzeba dodawać, że priorytetem dla nas jest Kendo
Bardziej nieoficjalnie mogę powiedzieć, że sprawa Iaido wygląda raczej "średnio". Sale w Toruniu są nieliczne, drogie i pozajmowane. Do tego nasz kendoka-iaidoka dość często wyjeżdża (na staże iaido, żeby było zabawniej: )
Ze swojej strony jak zwykle zapraszam na Kendo
Pozdrawiam
Bardziej nieoficjalnie mogę powiedzieć, że sprawa Iaido wygląda raczej "średnio". Sale w Toruniu są nieliczne, drogie i pozajmowane. Do tego nasz kendoka-iaidoka dość często wyjeżdża (na staże iaido, żeby było zabawniej: )
Ze swojej strony jak zwykle zapraszam na Kendo
Pozdrawiam
iaido torun
jestem ciekaw kiedy cos sie ruszy w piernikowie ...czy moglbym poprosic o odpowiedz na maila w sprawie nawiazania wspolpracy ? pozdrawiam
gosc- Gość
Witam raz jeszcze,
Szkoda w takim razie. Nie ukrywam, że liczyłem na iaido jako sztukę walki w zasadzie (jak sądzę) bezkontaktową, a to ze względu na zdrowie - muszę uważać na siatkówkę oka i nadmierny wysiłek fizyczny, a tego w kendo nie brak. Z zaproszenia chętnie bym skorzystał, ale ostatnie słowo należy do lekarza, więc musi się ustosunkować.
Pozdrawiam.
Szkoda w takim razie. Nie ukrywam, że liczyłem na iaido jako sztukę walki w zasadzie (jak sądzę) bezkontaktową, a to ze względu na zdrowie - muszę uważać na siatkówkę oka i nadmierny wysiłek fizyczny, a tego w kendo nie brak. Z zaproszenia chętnie bym skorzystał, ale ostatnie słowo należy do lekarza, więc musi się ustosunkować.
Pozdrawiam.
Lampka- Gość
Podbijam temat chętnie rozpocznę treningi iaido tylko gdzie kiedy i za ile
Podobnie jest u mnie z Jodo
Pozdrawiam
Jacek
Podobnie jest u mnie z Jodo
Pozdrawiam
Jacek
Bayushi- Liczba postów : 1
Jeżeli coś w sprawie iaido się jednak zmieniło tak i ja chętnie posłucham.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Lampka- Gość
Zajęcia iaido ruszają od 4stycznia co wtorek 20:30 Szkoła Podstawowa 23 ul Osikowa 11
Prowadzący Błażej Kepiński 2dan iaido
Prowadzący Błażej Kepiński 2dan iaido
Akira- Gość
Super ze sie zaczyna ,obiecuje wpasc po 18 stycznia na trening pozdrawiam
devil524- Liczba postów : 2
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: