Kendo biwak 3 - Osiek
+7
u-boot
Caedis
Peppa's Daddy
Mikh.IV
sajka
miclis
eduardo
11 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Czy zamierzasz uczestniczyć w zjeździe?
Re: Kendo biwak 3 - Osiek
Jasne. W każdym razie wyjeżdżam
Caedis- Liczba postów : 69
No, to kto ma, to wrzucamy fotki (te fajne: ) i filmiki (też tylko te fajne). Jak udało się komuś (czyt. Szymonowi) nagrać poszczególne jakieś ćwiczenia poszczególnych par, to zapodawać, za parę lat dobrze się coś takiego ogląda. Poproszę też moje kirikaeshi wczorajsze z wieczora
eduardo- Liczba postów : 619
A ja chciała podziękować organizatorom i pomysłodawcom. Bardzo sie podobało. Dobry wycisk, przynajmniej dla tych który nie ćwiczyli od dość dawna
A do tytułu największego hitu proponuje koszykówko-rugby na rozgrzewke i ichi-men-ni-men competition with pompkas za kare
Dziękuje
A do tytułu największego hitu proponuje koszykówko-rugby na rozgrzewke i ichi-men-ni-men competition with pompkas za kare
Dziękuje
Azyjka- Liczba postów : 503
http://www.sendspace.com/file/u0gsw4
zdjęcia proszę.
rozmazane wrzuciłam tylko jedno. .według mnie te niewyraźne oddają dynamikę walki itp, ale zawsze pozostaną niewyraźne >.>
mam nadzieję że plik odpali -_-
zdjęcia proszę.
rozmazane wrzuciłam tylko jedno. .według mnie te niewyraźne oddają dynamikę walki itp, ale zawsze pozostaną niewyraźne >.>
mam nadzieję że plik odpali -_-
:Mao:- Liczba postów : 47
Oczywiscie serdeczne podziekowania za zorganizowanie biwaku kendo. Bylo milo, kompetentnie i radosnie. Dziekujemy serdecznie i do zobaczenia.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: